Dutch Flex Group B.V. is een toonaangevende intermediair in de Liemers. Vanwege de aanhoudende groei van flexibele arbeid en de uitermate positieve groeiverwachting zijn wij op zoek naar een:

Backoffice medewerker, 32-40 uur

Wie zijn wij?

Dutch Flex Group heeft een enthousiast team, is ambitieus en succesvol. Bij ons staat aandacht en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij  bedienen de regionale arbeidsmarkt. Wij kennen een persoonlijke benadering bij onze klanten en hanteren korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen wij razend snel inspelen op de behoefte van onze klanten en uitzendkrachten. De diensten die wij bieden onderscheiden zich niet van onze collega’s. Onze manier van werken wel!! Een eerste kennismaking is dan ook vaak het begin van een langdurige relatie.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden zullen bestaan uit de administratieve inrichting van nieuwe klanten en medewerkers, verwerken van mutaties, en de daarbij behorende loonadministratie. Je hebt daarbij contact met zowel klanten als medewerkers. Je zult werkzaamheden uitvoeren voor de (internationale) salarisadministratie, waarbij fiscale regelgeving met betrekking tot huisvesting een rol spelen. Je adviseert je klant over wijzigingen in cao’s en Wet & Regelgeving en ondersteunt hen bij de implementatie van nieuwe regelingen. Binnen de afdeling ben je werkzaam in teamverband en rapporteer je aan de Financieel Directeur.

Functie-eisen

 • Relevante ervaring in de uitzendbranche ( pré )
 • HBO werk- en denkniveau
 • Praktijkdiploma Loonadministratie (afgerond of bereid om te volgen)
 • Kennis van uitzendsoftware is een pré
 • Je kunt werken met Excel
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Je kunt goed omgaan met werkdruk en hectiek
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent woonachtig in de omgeving Zevenaar/Doetinchem/Arnhem
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Het wordt gewaardeerd als je proactief meedenkt over de werkprocessen en met ideeën komt. Binnen Dutch Flex Group krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Reageer direct op deze vacature

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om je mogelijkheden bij ons te bespreken.

Firma Dutch Flex Group została założona przez profesjonalistów z wieloletnim doświadczeniem w świecie pracy tymczasowej. Nasi pracownicy wykazują się zaangażowaniem i zawsze służą pomocą. Odwiedzamy również miejsca pracy, aby poznać doświadczenia pracowników. Zależy nam, aby pracownicy zatrudnieni u naszych zleceniodawców byli zadowoleni.

Informacje
E-uur
Kontakt

Dutch Flex Group B.V.
Exa 10
6902 KH Zevenaar
0316 - 74 50 09
info@dutchflexgroup.com

Dutch Flex Group is aangesloten bij NBBU
Dutch Flex Group is SNF geregistreerd
Logo SBB, wij leiden vakmensen op.