Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een:

Facilitair Medewerker

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een Facilitair Medewerker op fulltime basis. Jij ondersteunt ons bij de plaatsing van arbeidsmigranten door deze krachten op te halen van een luchthaven en te begeleiden naar het huis waar ze gaan verblijven. Jij zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen bij ons.
 
Ook ga je regelmatig naar de huizen toe om er op toe te zien dat het een plezierige woonomgeving is. Je houdt in de gaten of de huisregels nageleefd worden. Belangrijk is dat je in staat bent om reparaties en/of onderhoud te verrichten. Ook schoonmaakwerkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die:

  • in het bezit is van een rijbewijs B
  • communicatief vaardig is in de Nederlandse taal (andere talen zijn een pre)
  • daadkrachtig durft op te treden
  • zelfstandig kan werken
  • goed kan klussen

Wat bieden wij

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Het wordt gewaardeerd als je proactief meedenkt over de werkprocessen en met ideeën komt. Binnen Dutch Flex Group krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Reageer direct op deze vacature

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om je mogelijkheden bij ons te bespreken.

Firma Dutch Flex Group została założona przez profesjonalistów z wieloletnim doświadczeniem w świecie pracy tymczasowej. Nasi pracownicy wykazują się zaangażowaniem i zawsze służą pomocą. Odwiedzamy również miejsca pracy, aby poznać doświadczenia pracowników. Zależy nam, aby pracownicy zatrudnieni u naszych zleceniodawców byli zadowoleni.

Informacje
E-uur
Kontakt

Dutch Flex Group B.V.
Exa 10
6902 KH Zevenaar
0316 - 74 50 09
info@dutchflexgroup.com

Dutch Flex Group is aangesloten bij NBBU
Dutch Flex Group is SNF geregistreerd
Logo SBB, wij leiden vakmensen op.